Detta är ingen vanlig ledarskapskurs utan.

Utbildningen riktar sig till dem som har ett ledarskap där de har ett tydligt ansvarsområde och ska nå merparten av mål och resultat genom andra. Detta är ingen vanlig ledarskapskurs utan ett effektivt träningsprogram för att hjälpa dig bli ännu bättre på det du gör och få till en verklig förändring.

Utbildningen har fokus på ämnen inklusive ledarskap, kommunikation, motivationsteori och skapande av resultat genom andra. Under utbildningen kombinerar vi individuell coaching och kompetensutveckling efter en välutarbetad handlingsplan som hjälper dig att lyfta ditt ledarskap till en ny nivå. Genom vårt effektiva program tar vi dig till nästa steg i din karriär och inte bara vet vad som borde göras – utan gör det också!

Under utbildningen är det 9 möten, inklusive första mötet, med cirka en månad mellan varje möte.
Med hjälp av Ledarskapets dimensioner 2.0, effektiv individuell coaching och en strukturerad och beprövad handlingsplan (över 7000 personer har arbetat med handlingsplanen) minskar din stress, frigörs energi för mera kreativitet, utvecklas ditt ledarskap och du blir helt enkelt mera effektiv med mera energi!

Våra ledarskapsprogram inom programserien Ledarskapets Dimensioner 2.0 är skrivna av Mats och Mika Holmér.

Ja, skicka mig mera information

Ja, skicka mig mera information om programmet.