Vi letar efter drivna och engagerade konsulter! Tycker du om att  arbeta målmedvetet och att tillhöra ett större sammanhang? Hos oss får du utbilda dig i försäljning, och vi stöder dig i ditt arbete för att kunna hjälpa våra slutkunder nå sina målsättningar och få ett bättre resultat.

Du behöver ha erfarenhet av att coacha människor och en coachutbildning i grunden. NLP- utbildning ses även som en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer i ledande befattningar, och ett driv att vilja se människor utvecklas och ta sig och sitt ledarskap till nya höjder.

Vi erbjuder dig ett av marknadens mest utvecklade ledarskapskoncept med 15 olika ledarskapsprogram för personer på olika nivåer i organisationen.

Ta kontakt så diskuterar vi vidare!

Att hjälpa andra att ta sig dit de inte kan ta sig själva

Det är coachens roll!

Världen står och faller med människor, inte med dess produkter och tjänster. Emellertid, för att bli en riktigt bra människa behöver man få möjlighet att utvecklas. Detta är inte alltid en självklarhet i livet, och ibland behövs coaching och vägledning. Fram tills idag har jag träffat personer vars verksamheter kommer att påverka miljoner, kanske miljarder människors liv. De omsätter miljarder, har tusentals anställda och påverkar människor i flera generationer.

Jag har mer än 25 års erfarenhet med att arbeta med individuella möten. Jag har tillbringat mer än 20 000 timmar i individuella möten med människor, de flesta ledare. Alla nyckelpersoner på något sätt.

Mats Holmér

Mats Holmér

Att vara duktig i sitt arbete som coach och att få kunder har inget samband, inget alls. Det här är ett program för dig som både vill skapa mervärde för dina kunder, och som vill kunna få spännande uppdrag. Själv är jag internationellt erkänd för min förmåga att sälja coaching. Jag brinner för att lära dig att sälja det du har att erbjuda.

Beroende av sin coach?

Under många år fick jag budskapet att som coach skulle man ägna sig åt att hjälpa kunden att utveckla ”hjälp till självhjälp”. Detta för att kunden inte skulle bli beroende av mig som coach. Jag tyckte att det lät sunt, men jag förstod det aldrig riktigt. I en västerländsk kultur där var och en är sin egen lyckas smed, är det ”fult” att vara beroende av någon annan. De yrkesgrupper som var först ut med att ha en personlig coach, utöver kungar och makthavare, är idrottare, musiker, skådespelare och andra med konstnärliga yrken. Du kan säkert komma på andra grupper, men för att göra det enkelt för oss ska vi hålla oss till ovanstående.

För att bli framgångsrika är idrottslag beroende av sin tränare, liksom framstående musiker, skådespelare och andra som har sig själv som främsta verktyg för framgång. En liknande person är ledaren. Du kan bli utvald som ledare för din förmåga att räkna, eller att bygga hus, men så fort du inträtt i rollen som ledare är det inte dina specialistkunskaper man kommer att haussa dig för, utan dina ledaregenskaper. Merparten av dem som har möjlighet att finansiera en egen coach är ledare. Vilket gör att chefs- och ledarcoaching är den mest framgångsrika vägen att gå för en coach, troligtvis under överskådlig tid.

Mats Holmér, författare av Ledarskapets Dimensioner 2.0.

Om du vill…

arbeta med strukturerade ledarskapsprogram, i samarbete med ett vinnande team, så ska du fylla i din ansökan nu direkt och vi kontaktar dig för ett informationsmöte inom kort.”

Johan Åminne